Home

Nieuws

Grote Clubactie Rabobank

Biddinghuizen - 17 november 2020.  Dit jaar deden we gelukkig weer mee met de grote clubactie en mochten een mooi bedrag van € 602,35 ontvangen. Alle stemmers hartelijk dank,  

Nieuwe AED Kasten met dank aan Leefbaarheidsfonds van OFW

Nieuwe AED Kasten met dank aan Leefbaarheidsfonds van OFW
Biddinghuizen - 23 september 2020.  Mooi bericht uit de Vizier van OFW ( Oost Flevoland Woondiensten) Onze dank is groot. 

Wijziging lokatie AED Lucernehof

Biddinghuizen - 11 juli 2020.  Per 10 juli 2020 is de locatie van de AED Lucernehof 100 gewijzigd in ; Lucernehof 160 

Drie nieuwe kasten dankzij donatie

Drie nieuwe kasten dankzij donatie
Biddinghuizen - 11 juli 2020.  Met dank aan het leefbaarheidsfonds van OFW een donatie ontvangen zodat de laatste drie kasten ook vernieuwd konden worden. Alle kasten in BHZ zijn nu voorzien van warmte of koude ventilatie voor betere weersomstandigheden bescherming van de AED en de electroden. Er zijn gelijk tassen om de AED's gedaan, alle hulpmiddelen zitten in het voor vak.  

Donatie voor 3 kasten gevonden

Biddinghuizen - 7 juni 2020.  3 AED's hebben dus geen kast, hiervoor financiële middelen gezocht en een aanvraag gedaan bij het Leefbaarheidsfonds van OFW in Dronten. Nadat alle commissarissen het verzoek en aanbeveling hadden ontvangen, gaven zij groen licht, met de aantekening dat zij verder vinden dat de gemeente hier eigenlijk verantwoording in moet nemen. 

nieuwe kasten

nieuwe kasten
Biddinghuizen - 7 juni 2020.  De nieuwe kasten zien er dus zo uit, bij melding reanimatie ontvang u de code, waarmee u de kast opent. Er zit nu een tas om de AED met in het voor vak de benodigdheden. Ze zijn gekoppeld aan Hartslag NU wat inhoud dat na gebruik er bericht gaat naar de leverancier zodat er nieuwe electroden geplaatst worden. Ook het onderhoud loopt nu via hun.  

Overname van enkele AED's

Biddinghuizen - 7 juni 2020.  Na overleg vergaderingen met de gemeente Dronten en Stans, is er besloten dat er 5 AED's van BHZ worden overgenomen. Dit houd in dat er nieuwe kasten komen, en dat het onderhoud voor hun rekening komt. Er blijven dan nog 3 AED's over die wij nog zelf in beheer hebben.  

beleidsplan

Biddinghuizen - 2 oktober 2019.  Door cursussen te verzorgen, demo's te geven en giften te werven hopen we financiële middelen aan te boren om de AED's voor ons dorp te behouden. Deze opbrengsten gaan volledig naar de stichting. De clubkasactie van de RABO bank leverde € 270,90 op. Helaas gaat er geld naar bankkosten €120,-, verzekering € 157,90, zaalhuur., ect. 

opfriscursus/ opleiding

Biddinghuizen - 13 maart 2019.  Er is weer een opfriscursus in De Voorhof BHZ, 04-04-2019 aanvang 19.00 uur tot 22.00 uur. Tevens word er een opleidingscursus gestart BLS/AED. U kunt zich opgeven via de site of bij de contactpersonen. 

leslocatie 2018

Biddinghuizen - 28 januari 2018.  Daar wij geen vaste leslocatie meer hebben wijken wij tijdelijk uit naar Palingweg 4. 

© 2021 Stichting AED Biddinghuizen - Disclaimer - Sitemap - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat