Home

HartslagNu verstuurt nog geen alarmeringen in Flevoland

Biddinghuizen - 7 maart 2013.  Onderstaande tekst komt uit de nieuwsbrief van HartslagNu. Zoals jullie wellicht al weten zijn 17 van de 24 Ambulanceregio’s aangesloten bij HartslagNu.

De meeste van deze regio’s maken al gebruik van het alarmeringssysteem, een aantal zal dit binnenkort gaan doen. Deze laatste groep bestaat uit de regio’s Utrecht, Gooi en Vechtstreek, Zuid-Holland Zuid en Flevoland. Voor deze regio’s geldt het volgende:

RAV Utrecht – Momenteel wordt er alleen gealarmeerd in Gemeente Wijk bij Duurstede, later volgt de hele regio.
RAV Gooi en Vechtstreek – Begint per 18 maart met het uitsturen van alarmeringen in de Gemeente Huizen, waarna de rest van de regio volgt.
In RAV Zuid-Holland Zuid en GGD Flevoland worden momenteel nog geen alarmeringen verzonden.
Wanneer er een verandering plaats vindt in deze regio’s zullen de vrijwilligers in de betreffende regio via de mail worden geïnformeerd. Dit zal uiteraard ook via de social media (Twitter en Facebook), de nieuwsbrief en op de website worden gepubliceerd.

Woon je, of heb je een adres opgegeven in een regio die (nog) niet is aangesloten bij HartslagNu dan zal je hiervoor ook geen oproepen ontvangen. Het is sinds kort ook niet meer mogelijk om een adres op te geven dat buiten de aangesloten regio’s valt.

<< Terug naar overzicht

© 2021 Stichting AED Biddinghuizen - Disclaimer - Sitemap - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat