Home

AED's in Biddinghuizen

Onderstaand is een kaartje met de exacte locaties van de AED’s die in en rond Biddinghuizen aanwezig zijn. Het grondgebied van Biddinghuizen is met een lichtgroene achtergrondkleur aangegeven. Klik hiervoor een lijst met adressen van alle bekende AED’s. Het kaartje kan in- en uitgezoomd worden met de plus- en minteken die zichtbaar is in de hoek.

Sommige AED’s zijn alleen op bepaalde tijden te bereiken – dit staat dan aangegeven. Als u op een icoontje klikt, krijgt u meer informatie over de exacte locatie en bijzonderheden.

Biddinghuizen wordt met cirkels in een aantal gebieden verdeeld, met in ieder gebied 1 of meer AED’s zodat overal AED’s bereikbaar zijn. AED’s van de Stichting zijn bij particulieren op een duidelijke plaats aan de gevel van hun woonhuis bevestigd. De bewoners zijn zelf opgeleid om een AED te kunnen bedienen.

De cirkels staan alleen bij AED’s die eigendom zijn van de Stichting, deze hebben een donker rode icoon (marker). Uiteraard zijn wel alle AED’s aangegeven en aanklikbaar.
AED’s die niet eigendom zijn van de Stichting hebben een licht rode icoon (marker).
AED’s geplaatst net buiten Biddinghuizen, maar qua locatie nog wel een binding hebben met Biddinghuizen, worden in een oranje kleur aangegeven.

De getoonde cirkels hebben een straal van 400 meter (van middelpunt tot de rand van de cirkel). Bedenk wel dat iemand met enige conditie er ongeveer 4-5 minuten erover doet om de 400 meter te hardlopen, de AED te pakken, en dan weer 400 meter terug!

© 2021 Stichting AED Biddinghuizen - Disclaimer - Sitemap - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat